Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

Első klubozóknak (is ) ;-) vagyis ismerkedjünk!

2010.07.05. 14:55 - Talicska*

Címkék: klub kölcsönzés hordzóshét

Most jön egy kis írás (nemcsak) az újonnan csatlakozottaknak. :)

  1. Először is szeretettel köszöntünk Benneteket, mostanában megint sok új taggal bővültünk, melynek persze nagyon örülünk! Ha először jösz klubba (pl. most augusztusban) akkor szánj rá időt, hogy megismerd a szervezőket és érdeklődj a klubról, és a Téged érdeklő témákról, hordozókról.

  2. Menj oda a regisztrációs pulthoz (egy vagy két anyuka notesszel/laptoppal) és regisztrálj be, belépő 200 ft.
    Egy kétórás, gyerekeknek/anyukáknak való program ennyiért sehol nincs, ezt terembérletre és a klub fenntartására költjük, nem magánzsebbe megy és biztosan el lehet bliccelni ennek befizetését, de khmmm... nem túl etikus ;-)

    Igyekszünk kitenni hasznos olvasnivalókat is a Klubról, no nem ám dísznek, hanem, hogy bátran forgasd :)

    Igen vonzó persze ott a nagy játszótér, meg minden bizonnyal találsz (esetleg rég látott kedves) ismerőst is, de kapcsolódj bele a klub életébe is, hiszen ezért van az első alkalom.

  3. Mutatkozz be minél több embernek, mesélj magadról, a csemeté(i)dről / születendő babádról, mert MINKET ÉRDEKEL!! és hogy így a 2. klubban már ismerősként fogadjunk minél többen, ettől sokkal jobban fogod érezni magadat Te is, és tisztában is leszel a szabályokkal, a klub működésével. 

  4. Sajnos ezeket azért is kell minél többször leírnom, mert még mindig adódnak kellemetlen helyzetek, hogy olyan visz el egy hordozót, akit senki sem ismer, és nyomoznunk kell utána, hogy hová lett, miért is ő vitte el, ha nem ő foglalta le, stb. Ez nekünk sok-sok idő, aggódás és telefondíjba kerül, amit saját zsebből kell állnunk sajnos!

    Nonoprofit kis amatőr kezdeményezés vagyunk, anyukák mind, akik baráti társaságot és hasznos célokat tűztek ki maguk és egymás számára, segítsd munkánkat azzal, hogy betartod szabályainkat, és ezáltal megkönnyíted a dolgunkat.

    Ezért is kérjük, hogy a Klub ne abból álljon, mint egy kölcsönző szolgálatnál, hogy csak megyek, bedobom a hordozót, aztán elhozok egy másikat, integetek mindenkinek és pá! Légy részese a közösségnek, kezdeményezz Te is!

  5. Nem kiszúrásból van tehát az 'első alkalmmal még nem kölcsönözhetsz' -szabály, reméljük ez érthető. Ha az első alkalommal megismerkedtünk, megismerted hordozóinkat, tagjainkat, céljainkat, akkor már a 2. klubtól lehet kölcsönözni. Díja ugyanúgy 300, nem emelkedett, nem is tervezzük egyelőre, 2 gombóc fagyi ára...(se).

    Ennek bevételét most a szeptemberben megrendezésre kerülő Nemzetközi Babahordozó Hét keretén belül megvalósított Pécsi Babahordozó Napok szervezésére fordítjuk. (Lelkes anyukáink már készülnek rá, ha csatlakoznál, írj bátran a hurcibaba-kukac-gmail-pont-com - ra!) Utána ismételten a Klub hordozó készletének fejlesztésére-bővítésére fogjuk felhasználni.

  6. Kölcsönzésnél előnyt élveznek akik még sosem próbáltak hordozót, vagy nincs hordozójuk. Egyszerre csak 1 hónapra lehet kölcsönözni. Ha másnak nem kell a hordozó, csak abban az esetben lehet még 1 hónapra elvinni. Ld. A hordozók kölcsönzéséről c. bejegyzést. 

    Egymás közt lehet próbálgatni a hordozókat 2 klub között is, privátban megoldva, de másnak kölcsönadni csak a tudtunkkal, előzetes egyeztetés után lehet! (vagyis, hogy mindig tudjunk róla, kinél van a hordozó)

    Ha valami oknál fogva nem tudsz jönni klubba a hordozót visszahozni, akkor
    E L Ő T T E jelezd nekünk, és juttasd el valaki által a hordozót a klubba, ne nekünk kelljen nyomozni, telefonálgatni, hogy vajon kinél és hol lehet a hordozó.
    A kikölcsönzött hordzóknak 10:20-ig be kell érkezniük! 

  7. A kikölcsönzött hordozót kereskedelmi céllal másolni TILOS, és a Klub szabályaiba ütközik!!! Vagyis ha varrnál hasonlót SAJÁT MAGADNAK, csak rajta, de lemásolni a hordozó arányait és eladásra felkínálni egyáltalán nem etikus, sőt a jogilag védett hordozók esetében bűncselekmény. 

  8. A kikölcsönzött hordozókról akció-képet és rövid írásos beszámolót kérünk a hurcibaba-kukac-gmail-pont-com címre!!! 

 

Várunk szeretettel augusztusban is, és ha bármi kérdésed volna, írj bátran a fentebbi email címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr742131012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizzafutár 2010.08.10. 16:45:17

Sziasztok!
A mamamin Chamomilla vulgaris néven érdeklődtem Scootababy csípőhordozó iránt. Szeretném kérdezni, hogy van-e ilyen a kulbban és mikor lesz a következő alkalom, esetleg kipróbálhatnám-e a 8 hónaposommal? Ha beválik, vennék magunknak, persze szívesen vennék használtat, mert 27000Ft rengeteg pénz nekünk. Előre is köszönöm a segítséget!

berkijuli 2010.08.10. 17:24:46

Szia! Van Scootánk, a következő Klub szeptember első csütörtökjén lesz 10 órától. Ha addig szeretnéd kipróbálni, talán tudunk segíteni, hogy megkeressük azt az illetőt, akinél augusztusra van.

Csupianyu 2010.08.10. 18:10:00

Sziasztok!
Sajnos az augusztusi klubról lemaradtam, nagyon szeretnék kipróbálni egy MT-t - csak pár percre is, hogy megtudjam, ezt keresem-e az ideális hordozónak :) Az augusztusban kifoglalók közül esetleg ha valaki úgy gondolja, hogy összefuthatnánk egy próbára, azt nagyon megköszönném :) - remélem a szeptemberi klubban már én is ott lehetek, és októberben már kölcsönözhetek is :)
Előre is köszönöm!

pizzafutár 2010.08.10. 22:52:49

@berkijuli: Köszönöm, közben a mamamin én is válaszoltam már...


süti beállítások módosítása