Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

Népmesés Liliputi csatos

2010.07.23. 15:54 - Talicska*

  •   Ez az ssc olyan szép, hogy az anyukák egymás után szólítanak meg, hogy ilyet hol lehet venni. Egy élő reklámtábla vagyok  A fel és levételével vannak gondjaim, mert a derékpántján csak átugrani lehet. Vagy??? Én nem a találékonyságomról vagyok híres. 

A Csilla így 7 kilósan, 4 hónaposan pont passzol bele (szűkítő nélkül) szépen megtámasztja a fejecskéjét, már aludt is benne egyszer. Kellemesen szellős viselet így az afrikai forróság idején!  Egyéb észrevételeimmel még jövök. De nemsokára újabb bevetésre indulunk. 

 

  •  Nagyon szép, nagyon jó minőségű hordozó, nagyon jó anyagból! Rengeteg helyen állíthatóak a pántjai, hogy tényleg mindenkire passzoljon, igen jó a súlyelosztása is, csak nagyobb gyermekhez már kicsi a terpesze, az ülős része. Viszont nekem 12,5 kliós gyerekkel is kényelmes volt több órán át is. 

     
  • Nem volt semmilyen csatos tapasztalatom ez előtt a madárkás csoda csatos előtt, de mindennapjaink szerves részévé vált az utóbbi hetekben. Az egy dolog nagyon-nagyon szép a megjelenése (folyton megállítanak kérdezgetni, hogy hol lehet ilyet kapni). De az esztétikumon túl is rengeteg előnye van. A gyors felvételben verhetetlen: Egy csatolás a derékra és már benne is van a gyermek. A pántjai jól párnázottak a súlyt én nem éreztem benne, jól eloszlott. Szépen megtámasztott a body a 4 hónapos kis vasgyúróm buksiját, igazából a csuklya csak akkor kellett, amikor egyszer elkezdett szemerkélni az eső, akkor tettem csak fel (kis segítséggel). Tetszett a patentolós megoldása a csuklyának, nem kell átfűzni, kibontani stb., csak egy patent és kész. Amiben verhetetlen: ha felébredt a kislányom az alvásból séta közben a gyerek lerakása nélkül tudtam átpenderíteni a háti hordozásról elöl hordozásra a csatost. Így egy percen belül, minden feltűnés nélkül, az utca közepén, fagyizó nagyobbik gyerek szemmel tartása mellett tudtam előre tenni, amikor nyekerészni kezdett a kicsi lányom (ha a hátamon hagyom ébredés után valamiért nem érezte jól magát, talán nem lát belőle olyan jól ki, nem tudom). Valamint esti altatásnál, hogy nem kell félálomban kötözni, mennyei volt! 
    Ez a klubos darab véletlenül kisebb terpeszűre sikerült, mint ahogy kellene, de nekünk ez pont ekkora gyerekkel, pont most, nagyon jó volt. Szépen támasztotta a combiját, nem vágta a lábát sehol az anyag, mert jól párnázott végig a hordozó. A nagy nyári kánikulásban felüdülés volt használni, az 5 méteres kendőim közben ültek a polcon.
    Hátránya: 6 hónapos kortól szerintem már biztosan kicsi ez a body szélesség. A pár hónapos gyerekhez (2-3) szerintem túl magas a body belecsúszna teljesen a hordozóba, maximum a buksi tetejét lehetne látni, nem beszélve arról, hogy a gerincet terheli, hogyha nincs végig megtámasztva a nyakáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr832171228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása