Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

3. A hordozók kölcsönzéséről

2010.02.13. 22:58 - Talicska*

Címkék: kölcsönzés mosásiútmutató

Kérünk mindenkit, figyelmesen és alaposan olvassa át (akár többször is) a következőket :) 

A KLUBOS HORDOZÓK KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEI, SZABÁLYAI: 

 
1. Legalább egyszeri megjelenés a klubban - ez azért szükséges, hogy személyesen is megismerjünk. 
 
2. EGY hónapra kölcsönözhettek hordozót, de indokolt esetben, és ha senki más nem pályázik rá a kívánt időpontban, akár egy hónappal meghosszabbítható. 
 
3. A kölcsönzés díja 300 Ft, melyet újabb hordozókba fektetünk. 
 
4. A kölcsönzéskor nevet és elérhetőségeket kérünk. De ha bármi gond adódik, Ti keressetek, kérünk ne nekünk kelljen nyomozni a hordozók után, hogy hol vannak és mi van velük! 
 
5. A hordozók átadása-átvétele a mindenkori Klubban történik, kivéve, ha másképp beszéljük meg. Ezért a hordozóknak ott kell lenni a klubban a klub ideje alatt, vagyis 10:15-re legyenek az asztalon, hogy mindenki megnézhesse! Lista lesz mellékelve, a foglalási adatokkal. A következő kölcsönző legelőbb 11:40-kor viheti el. 
 
6. Egyszerre csak 1 (azaz egy darab) hordozó lehet Nálad, kivéve, ha a klub időpontjáig egy adott hordozót nem foglalt le más, akkor lehet akár több is. 
 
7. Kezdők és hordozótlanok előnyben! Vagyis, ha kb. egyszerre jelentkezik 2 ember 1 hordozóra, akkor a zöldfülű van előnyben. Lehet 2. helyen is jelentkezni. 
 
8. A hordozókat ugyanolyan állapotban kell visszahozni, mint ahogy átvettétek. Ha történik vele valami, értesítsetek időben róla. Ha javítani kell, a javítás költségeit ki kell fizetned. Ha ki akarjátok mosni, légyszi akkor is értesítsetek. 
 
9. A kikölcsönzött hordozókról akció-képet és rövid írásos beszámolót kérünk a mamamiblog-kukac-gmail-pont-com címre (korábbi de élő cím ez is) vagy a hurcibaba-kukac-gmail-pont-com címre. 
 
10. A kikölcsönzött hordozókat CSAK a Mosási Útmutató alapján szabad mosni.
 
11. A kikölcsönzött hordozót kereskedelmi céllal másolni TILOS, vagyis ha varrnál hasonlót, csak rajta, de lemásolni a hordozó arányait és eladásra felkínálni egyáltalán nem etikus, sőt, a jogliag védett hordozók esetében pedig bűncselekmény.
 
12. Alapesetben egy személy egy hordozót kölcsönözhet, kivételes esetben is csak maximum 2 hordozót (ha más abban a hónapban nem szeretné). 
 
13. Ha valaki nem hozza vissza a kikölcsönzött hordozót időben, akkor  500 ft bánatpénzt kell fizetnie (plusz még ha 1 hónapig nála marad akkor annak a hónapnak a díja) és "feketelistára" kerül, 2 hónapig nem kölcsönözhet és mérgesek leszünk rá!   
 
14. Ha az adott Klubban nem veszi át a hordozót az, aki feliratkozott rá, más is elviheti a helyszínről (hacsak másképp nem beszéltük meg előtte). 
 
És az alapelv:
 A klubos hordozók kölcsönzésének elsődleges célja, hogy a hordozással még csak barátkozó anyukáknak/apukáknak segítséget nyújtsunk a választásban.
 
A jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy van, akinek még egyetlen egy hordozója sincsen, és szeretne legalább egyet kipróbálni, hogy megfelelően hordozhassa a babáját. Folyamatos gyűjtéssel igyekszünk bővíteni a "stash"-t, vagyis a klubos hordozók számát, hogy minél többen tesztelhessenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr281756009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paragi Mónika 2010.05.16. 08:44:11

Sziasztok!
Szeretném kikölcsönözni a Gagnes-féle madaras MT-t júniusra. Nincsen egyáltalán hordozónk, de a májusi klubban próbáltuk a babámmal, és nagyon tetszett.
Szeretnénk nagyon kipróbálni 1-2 hónapig.
Köszönöm!
Paragi Mónika


süti beállítások módosítása