Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

22. Egy kicsit a klubról (közkívánatra :))

2010.03.03. 23:52 - Talicska*

1. Miket érdemes hozni?

  • Anyucinak: Váltócipőt, sütit, innivalót.
  • Babáknak: játékot, ennivalót, pelenkát, esetleg egy plédet, szóval úti csomagot. Ha tipegő a gyermek és koszos a kinti cipője, akkor neki is váltócipőt, tutyit. 

2. Helyszín:

Ha beáll a jóidő, akkor kint szoktunk lenni, tehát igencsak játszós, játszóterezős ruha a megfelelő, meg az ehhez szükséges felszerelések :) A hely biztonságos, csak a szaladgáló gyermekekre kell jobban odafigyelni. Eső esetén természetesen bent vagyunk. 

3. Időpont:

Minden hónap első csütörtökén délelőtt 10-12-ig. Két óra, nem túl sok, lehet hogy nem is tudunk mindenkivel beszélgetni, de azért jó, hogy ennyien össze tudunk gyűlni. 

4. Klub története:

2008 májusában volt az  első találkozó, akkor még egy magánház szobájában jöttünk össze diskurálni, babázgatni. Ilyen baráti találkozókból-eszmecserékből indult a KLub, mely az évek során szélesedett  ki. Hiánypótló jelleggel működünk, hiszen a belvárosban nem működik más babamama klub, ilyen témájú klub meg a megyében (tudtommal) nincs is több, de ha igen, akkor örömmel veszem, ha szóltok róla! Egyre bővülünk és ahogy egyre alakulunk lassan ki-kilépünk a nyilvánosság elé is. Szeretnénk, ha továbbra is erősödne, fejlődne a klub-jelleg és megismerhetnénk egymást minél jobban, hiszen nem kölcsönzőszolgálat vagyunk, "csak" egy baráti társaság, mondhatni munkaközösség.

5. Hordozókról, plenkákról érdeklődés:

Minden típusú hordozónak és a pelenkáknak is lesz külön asztala, ahol a klub készletét meg lehet nézni, a hordozókat ki lehet próbálni és a pult mögötti embereket kell keresni. Mindegyik pultnál lesz egy-egy rövid ismertetés a használatukról, kérlek hallgasd végig és ha utána még van kérdésed, akkor bátran tedd fel!

Lesz egy "hónap hordozási módja" kiselőadás is pár percben, ezt is érdemes figyelni, itt egy alaposabb átfogóbb beszámolót hallhatsz.

6. Mondókázás:

Kb 10-15 perc alatt mindig pár vidám, mozgásos mondókát-dalt tanulunk, általában valamilyen téma szerint. Kérjük, hogy amíg a mondókázás van, addig a másik teremrészben beszélgessen aki nem vesz részt a mondókázáson, mert akkor a beszélgetők se hallják úgy egymást, tehát hangosabban beszélnek, ekkor viszont a mondókázók nem hallják egymást! Köszönjük!

7. Recepció:

A recepción az elején fizetjük be a 200 ft-s belépőt (célszerű előre előkészíteni), és bediktáljuk a nevünket, leadjuk a visszahozott kölcsönzős hordozókat (legkésőbb 10.15-ig). Ugyanekkor kell fizetni azt is, ha elő vagy jegyezve egy hordozó kikölcsönzésére. (díja: 300,- Ft) Távozáskor vehetjük át az újabb hordozót, legkorábban 11.40-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr661807457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeNetti 2010.06.19. 06:58:40

Én is azt szerteném kérdezni, hogy hol található a klub?


süti beállítások módosítása