Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

Liliputi török mintás MT

2010.02.15. 19:01 - Talicska*

Címkék: beszámolók mt

- A 2009. februári klubbon kaptunk kipróbálásra egy liliputis Mt-t. Korábban már felpróbáltam egy barátnőm ugyanilyenjét, kényelmesnek tűnt, hát örülök, hogy most kipróbálhatom...
Eddigi tapasztalataim: nagyon kényelmes, kisfiam imádja, és nem utolsósorban szééép!
Arra gondoltam, hogy írok 1-2 szösszenetet a hétköznapokból, hogy érzékletessé tegyem, mennyire sokoldalúan bevált.

Hazafele a klubról máris bevetettük: kisfiam elaludt a hátamon, így az orvosi egyetemnél leszálltam a buszról- hogy nyugodtan aludhasson- egészen hazáig ( kb a ráczvárosi templomig) sétáltunk és a klubus kölcsönMT szuperkényelmes volt!!! Köszönöm mégegyszer a lehetőséget!!!

És egy tegnap reggeli helyzetkép: kisfiam már reggel parádézik, nyűgös-3 foga bújik egyszerre- majd tízóraizunk, próbálom etetni, de ő enni is és telefonálni is egyszerre szeretne, hadonászik- kiveri a kezemből a kefírjét, ami beterít engem, a padlót, a székek és az asztal lábait... (ennyi kefír nem is volt a pohárban...!) Rászólok - most már sír is...fel sem tudom venni nyakig kefíresen, ki sem tudom venni az etetőszékből, mert minden úszik a kefírben... és akkor: MT bevetés! gyorsan átöltözöm, hátamrakötöm megszeppent puttonyomat, bedobok egy kis zenét és jöhet a felmosás! Még lejtünk is menetközben egyet, sőt a felmosónyél nem utolsó mikrofonnak sem!!! Kisfiam göcög, ő is besegít...hála MT: felmosás kész, őrjöngés nuku!

Első MT, amit próbálok. Elsőre nem volt túl kényelmes, a csatoshoz szokott hátamnak. De tudom, hogy kell pár nap, vagy hét, mire kitapasztalom hogy jó. Itthoni rövidebb időkre próbálkozom, ma "csak feldobtam a hátamra" a kisebbik lányt, és hopp, azt vettem észre, hogy tök jó!!! A Török MT-t megmutattam a játszótéren egy barátnőmnek, mert még nem próbált ilyet, és egy másik anyuka odajött, hogy ő is kipróbálhatja-e, mert milyen jó dolog így menni az oviba :)

Közben én is rájöttem, hogy nem is a MT-tól fájdult meg a hátam, hanem a kézimunkázástól (babylegs készül, és görnyedve ültem sokat). :)

 

- Nagyon finom, puha az anyaga, szinte kendő érzetet adott, nagyon kényelmes és a mintája gyönyörű. A body szélessége épp jó volt, mivel nem merev, kisebb babával is könnyen használható! Kezes MT, könnyű bánni vele.

 

- Az első hordozó, amit kikölcsönöztem a török Liliputi volt - fekete pántos összhatásában piros gyönyörűség. Egy hónapig nyüstöltük a kb. 5 hónapos MiKával, majdnem megvettem. Avval kötöttem először hátra, és volt hozzá bátorságom, és nagyokat buszoztunk is! Kendővel csak az után mertem hátra kötni, hogy Livi a hátára dobta MiKát... A mai napig nagyon jóérzés nekem meglátni!

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr321761066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gicus.b 2010.03.30. 15:12:01

Nagyon kényelmes és szép és puha és .... sorolhatnám még. Ha megvehetném, megtenném. Apa is szívesen kötötte magára vele a gyerkőcöt (így legalább a széltől is óvni tudta :)), nagyokat aludt benne a Blanka, sokat volt a hátamon, és élvezte is!


süti beállítások módosítása