Hurcibaba

 

Hurcibaba Klub:

 

klubélet, közös programok,
kötődő nevelés, hordozás,
mosható pelenkák, szoptatás,
meg bármi, ami ebbe belefér :)

 

Írj nekünk bátran,
ha kérdésed van:

hurcibaba@gmail.com 

 

Csatlakozz facebook -on is!

 

Figyelmetekbe ajánljuk

Friss kommentek

  • Skrisztina: Kedves Juli! Egy 10-11 kg-os kislánynak melyik csomagot ajánlod? Érdekelne, hogy Pestre rendelhet... (2013.05.12. 22:31) 21. Mosható pelenka kölcsönzés
  • pakeper: @kingus1982: akkor gyorsan gyertek, mert azé aki az első :) (2012.01.02. 15:44) Januári foglalások
  • antalzs: Sziasztok! Szeretném lefoglalni januárra a Gremese MT-t. Jól gondolom ugye, hogy 6 hónapos, 8 és f... (2011.12.10. 17:44) MT - Gremese
  • E.Vica: Köszi, nem tudtam a becenevét :) (2011.12.08. 18:01) Decemberi klub képekben
  • pakeper: @nagyreni: Szia! Grmesét akkor a nevedre foglalom! (2011.11.30. 22:21) Decemberi foglalások

Korábbi bejegyzések

Minden jog fenntartva

Az oldal tartalmát, képeinket felhasználni csak a Hurcibaba Klub írásos engedélyével lehet.

Még egyszer a klubról és a foglalásokról

2010.05.16. 18:33 - Talicska*

Kedves Klubtagok!

Szeretettel kérünk Benneteket, hogy foglalásokat CSAK az adott havi foglalásokról szóló poszt kommentjébe írjatok, máshova ne, mert egyedül azt tudjuk figyelembe venni (és nem szeretnénk, hogy vita legyen, ki hol foglalt előbb).

 

Ismét írjuk, hogy nem kölcsönző szolgálat vagyunk,  hanem egy baba-mama klub, éppen ezért az első klub szóljon elsősorban az ismerkedésről. A második klubtól lehet kölcsönözni!

A Klubban hasonló gondolkodású anyukákat találtok, akik hasonló élethelyzetben vannak, hasonlóak mindennapjaik, és hasonló gondokkal küzdenek.

Fő szemléletünk a kötődő nevelés, melynek főbb irányvonalait igyekszünk gyermekeinkkel megélni. Az ehhez kapcsolódó tapasztalatcserék internetes fórumunkon, a havonta rendszeres találkozók (vagyis a Klub) és maga a hordozóbérlés is csak eszközök ahhoz, hogy megtaláljuk a magunk útját, és hogy gyermekeink számára szerető gondoskodásunk által a legtöbbet nyújthassuk.

A hétköznapok során gyakran elbizonytalanodhatunk, különösen, ha családunk vagy környezetünk nem érti, és nem támogatja pl. a szoptatást, a hordozást, stb. Ilyenkor is jó tudni:

- Hogy van egy közösség, ahol nem vagy egyedül, és akik révén Pécsett már nem bámulnak meg ufóként, ha gyermekeddel a hátadon mész boltba, hiszen már egyre többen és egyre több helyen bukkanunk fel :)

- Hogy vannak direkt Neked - Nekünk szóló rendezvények, melyek által még nagyobb ismertséget kaphat a kötődő nevelés, és ez segíthet a nagyobb társadalmi elismertségéhez is.

- Hogy születnek barátságok, és gyermekednek kedves játszópajtásokat találhatsz, és az otthon töltött évek alatt sem kell magadat egyedül érezned, még akkor sem, ha régebbi barátaid más életciklusuk miatt már nem tudnak részt venni hétköznapjaidban.

Szóval vár a Klub!

J

A bejegyzés trackback címe:

https://hurcibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002007827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása